MenuMenu

SIIMET OY on Suomen uusi Nooteboom edustaja.

Viime vuosina Nooteboom:n ja Siimet:n yhteistyö on toiminut hyvin ja on ollut eduksi kaikille osapuolille, etenkin lavettien käyttäjille. Hyvän yhteistyön virallistamiseksi olemme ottaneet seuraavan kehitysaskeleen. SIIMET Oy on virallinen Nooteboom jälleenmyyjä koskien myyntiä, huoltoa ja varaosia Suomessa.

Nooteboom on ollut aktiivinen Suomessa jo vuosikymmeniä saavuttaen vahvan asiakaskunnan. Säilyttääkseen asiakkaiden kasvavat tarpeet myynnille ja huollolle, Nooteboom on aloittanut Siimet Oy:n kanssa kumppanuuden. Siimet Oy:n erikoisosaaminen erikoiskuljetusperävaunujen valmistajana ja myyjänä tekee Siimetistä ideaalisen kumppanin Nooteboomin edustajaksi Suomessa.

Sopimuksessa joka koskee koko Suomea, Siimet Oy on vastuussa Nooteboom perävaunujen myynnistä, huollosta, korjauksista ja varaosista. Mikkelissä sijaitseva Siimet Oy on vain parin tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta.

Perävaunujen myynti
Marko Tuhkalainen ja Ari Mäkitalo ovat molemmat vastuussa Nooteboom perävaunujen myynnistä Suomessa. Perävaunuja koskevissa kysymyksissä tai tarjouspyynneissä voit olla yhteydessä Ari Mäkitalo (tel. 044 321 6131, email ari.makitalo@siimet.fi) tai Marko Tuhkalainen (tel. 044 028 0988, email marko.tuhkalainen@siimet.fi).

Huolto
Kaikki Nooteboom huolto- ja korjaustyöt suoritetaan ammattimaisesti Siimet Oy:n toimesta Nooteboomin määrittelemillä tavoilla. Näin ollen huollot, korjaukset ja peruskunnostukset voidaan tehdä samassa paikassa.

Varaosat
Siimet Oy:llä on oma varasto koskien Nooteboomin tärkeimpiä osia. Asiakkaat voivat tilata osia suoraan Siimet Oy:ltä nopealla toimituksella tai hakea osat suoraan Mikkelistä.

Siimet Oy:stä
1946 luvulla perustettu Siimet Oy on valmistanut yli 700 räätälöityä perävaunua erikoiskuljetus ja erikoistehtävä käyttöön. Asiakaskunta koostuu erikoiskuljetusyrityksistä, tehtaista, insinööritoimistoista ja puolustusvoimista. Pitkän historian myötä Siimet Oy on tavoittanut hyvän maineen erityisesti erikoiskuljetuslavettien jälkimarkkinoilla.