MenuMenu

Nooteboom ja SIIMET Oy MAXPO – Suomi – Hyvinkää

MAXPO 2021 järjestetään 2 – 4 syyskuuta Hyvinkään lentokentällä 60 km Helsingistä. Tapahtuma esittelee maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Nooteboom osallistuu messuille ensimmäistä kertaa jälleenmyyjänsä Siimet Oy:n kanssa. Osastollamme on nähtävissä Nooteboom OSDS-58-04V, 4 akselinen pokkarekka useilla lisävarusteilla. Samalla osastolla on kolme akselinen, alaspokattu, takaalastattava Siimet lavetti. Lisäksi osastolla on uusi erikoiskuljetuskäyttöön varusteltu Volvo 8×4 Siimet nousevalla vetopöydällä.

Maxpossa sinulla on mahdollisuus nähdä ja kokea uusimpia tuotteitamme ja tavata meidät kasvotusten. Kerromme teille mielellämme lisää yhteistyömme eduista teidän liiketoimintaan. Ja tietenkin jaamme tietoa uusimmista tuotteista ja innovaatioista.

Isoimmat ja hienoimmat koneet sekä perävaunut ovat tänä vuonna Maxpossa – kannattaa tulla katsomaan! Jos haluat sopia tapaamisen etukäteen – ota yhteyttä toivotulla ajankohdalla ari.makitalo@siimet.fi tai marko.tuhkalainen@siimet.fi

Aukioloajat

Torstai 2. syyskuuta: 9:00-17:00

Perjantai 3. syyskuuta: 9:00-17:00

Lauantai 4. syyskuuta: 9:00-16:00